Skip to content

1 Comment

 1. Daniel Pilet
  2013-07-01 @ 10:00

  Beste Ernst,

  Hartstikke proficiat voor jouw uiteenzetting die echt deugd doet en mij doet terugblikken op een nog vroegere periode dan ’88, het begin van een fantastische treinrit.

  Ik had ook het geluk in de jaren 70 op de trein van het gewezen “scholieren Comité” van de KBHB gedurende 7 jaren te mogen stappen. Nationale voorzitter was toen Robert Lycke. Met mijn voorzitter De Heer Monseux(Baudouin) en mijn collega’s Roger Vanhée secretaris(Banque Nationale) Eddy Verrijck(Ombrage), Jacques Krings(Verviers), Guy de ChaffoyHéraklès), Laurent Van Crombrugge(Anderlecht)Etienne Bolle(Gantoise),en mezelf (Dragons) hebben wij o.a. jaarlijks het vierlandentornooi Challenge Leruth (jongens 12-14 jaar) georganiseerd of er aan deelgenomen, het mini-hockey ingevoerd, de challenge van de jonge hockeyspeler jaarlijks nationaal telkens in een ander club georganiseerd alsmede de challenge Fair-Play, hetzij interscholen competitie elke woensdag namiddag die op 3 jaar tijd van 4 naar 44 scholen was gestegen met Maurice Duterme (grootvader!) als hoofdscheids !

  In verband met infrastructuur verheugd het mij dat sinds een paar maanden geleden het derde hockeyveld van Dragons een feit is hetgeen er zal toe bijdragen dat onze sport zich verder in de goede richting kan ontwikkelen.

  Ernst, nogmaals proficiat en steeds verheugd je langs een hockey veld te mogen begroeten, de volgende keer waarschijnlijk met 14 juli op Beerschot.

  Tot zo en sportieve groeten,

  Daniel Pilet